elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles es reuneixen amb Sanitat per a conéixer el futur de la festa

Les Falles es reuneixen amb Sanitat per a conéixer el futur de la festa
  • Durant la trobada es debatrà sobre les activitats autoritzades

Han passat ja mesos des que les Falles 2020 s'acomiadaren dels seus dies de festa fallits. La pandèmia del coronavirus va poder amb elles, i la situació sanitària va obligar a cancel·lar qualsevol celebració prevista.

Ara, amb l'exercici faller 2020 finalitzat el món de la festa torna a posar-se en marxa planificant el que serà un nou any de festa marcat pels canvis. Malgrat això, l'esperit no decau i els fallers esperen amb ànsies l'arribada del seu mes gran: març.

De moment, poc es coneix sobre com se celebraran les Falles 2021 més enllà de la repetició en els càrrecs i els monuments municipals. Per a abordar aquest assumpte, aquest dimecres a la vesprada està prevista la celebració d'una reunió amb Sanitat on se'ls detallarà aquelles activitats autoritzades i per contra aquelles que s'han d'evitar.

La trobada tindrà lloc a les 21 hores i comptarà amb la participació del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro. A més, diversos representants de les Juntes Locals Falleres i col·lectius festius se sumaran a la reunió.

Els detalls sobre aquesta cita es donaran a conéixer posteriorment, encara que tots ells aniran lligats a temes d'aforaments i celebracions no recomanades.

Pujar