6 d’agost de 2020 6/8/20

La Fallera Major de València reapareix més de tres mesos després

La Fallera Major de València reapareix més de tres mesos després - (foto 1)
  • Consuelo Llobell reprén part de la seua agenda amb una subhasta solidària

La suspensió de falles 2020 va fer que les Falleres Majors de València veren truncats – temporalment – els seus somnis de ser les màximes representants de la festa valenciana. La pandèmia del coronavirus va paralitzar per complet les seues agendes i ara, més de tres mesos després, reapareixen amb una subhasta solidària.

Consuelo Llobell, FMV 2020, va participar al costat d'algunes dels seus iguals d'anys anteriors en un acte benèfic organitzat la Casa Ronald McDonals de València l'objectiu de la qual era aconseguir fons per a continuar allotjant a famílies el fill o la filla de les quals ha hagut de desplaçar-se a València per a seguir tractament mèdic.

Entre els convidats, es trobaven María Donderis, Daniela Gómez i Sara Larrazabal, Falleres Majors Infantils juntament amb les Falleres Majors de València Raquel Alario, Marina Civera i Consuelo Llobell.

Mantillas, pintes, pañolones, medallons de la verge, i molts altres records dels seus regnats, van eixir a subhasta online causant una gran acceptació entre el públic. Records d'un regnat donats a una bona causa.

MÉS FOTOS
La Fallera Major de València reapareix més de tres mesos després - (foto 2)
La Fallera Major de València reapareix més de tres mesos després - (foto 3)
La Fallera Major de València reapareix més de tres mesos després - (foto 4)
Pujar