27 de gener de 2020 27/1/20

La falla Joaquín Costa -Borriana celebra el seu 75º aniversari

La falla Joaquín Costa -Borriana celebra el seu 75º aniversari - (foto 1)
  • La comissió sumarà als seus actes propis de l'exercici, un programa especial en el qual reunirà a totes les seues falleres majors i presidents

MÉS FOTOS
La falla Joaquín Costa -Borriana celebra el seu 75º aniversari - (foto 2)

Els fallers de la comissió Joaquín Costa-Burriana estan d'aniversari. La seua falla compleix 75 anys i ho fa amb celebracions en gran. 1945 és l'any en què va obrir les portes la falla presidida pel periodista Julio Tormo, es defineixen com “una gran família” i és que la comissió Joaquín Costa-Borriana està composta per més de 250 fallers (75 xiquets i 50 juvenils), els quals fan que cada dia aquesta falla “siga més gran”, tal com compten orgullosos els seus fallers.

Un programa molt especial

Les activitats van començar aquest diumenge, amb la III trobada de “dolçainers” en homenatge a Joan Blasco. A més, dissabte que ve Mar García Ballester (fallera major infantil) i Celeste Martí Femenía (fallera major), seran proclamades les seues màximes representants i ja al novembre seran exaltades.

El dia més important és el 16 de novembre, ja que rebran en el casal la imatge pelegrina de la Verge. El dia posterior a aquest, això és, el diumenge 17 tota la comissió acudirà a la parròquia de l'Àngel Custodi per a oferir una ofrena floral a la Verge i donar-li les gràcies.

Més actes a destacar, el 17 de gener s'inaugurarà en el casal l'exposició “Fent Falla” les fotografies de la qual destacaran els moments més importants. Un dia després, tindrà lloc un sopar de gala al València Palace.

Quant als monuments, la falla gran estarà dissenyada per cinqué any consecutiu per Manolo Algarra Viguer, en aquesta ocasió el lema serà “Una festa per a un aniversari”. La falla infantil és de Vicente Domínguez, el lema de la qual és “fa 75 anys”.

Per a consultar el programa complet prema ací.

Pujar