16 de juliol de 2019 16/7/19

Ix a exposició pública la modificació del PGOU sobre la parcel·la del futur pavelló esportiu multiusos

Ix a exposició pública la modificació del PGOU sobre la parcel·la del futur pavelló esportiu multiusos - (foto 1)
MÉS FOTOS
Ix a exposició pública la modificació del PGOU sobre la parcel·la del futur pavelló esportiu multiusos - (foto 2)

L'Ajuntament de València sotmetrà a la seua aprovació l'exposició pública de la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de la parcel·la on se situarà el futur pavelló esportiu multiusos en la Comissió de Desenvolupament Urbà del pròxim dimecres. La informació estarà disponible en la web de l'Ajuntament de València durant 45 dies.

El projecte consistix en un pavelló esportiu multiusos que també servix per a activitats culturals, amb un aforament aproximat de 15.000 espectadors i instal·lacions annexes.

Esta parcel·la, d'ús dotacional, està situada entre els carrers Ángel Villena, Bomber Ramón Duart i Antonio Ferrandis, en el barri de Quatre Carreres. L’illa en qüestió i el seu entorn configuren un enclavament estratègic al costat d'altres equipaments esportius com la “Ciutat del Rugbi”, la Piscina Municipal i “L’Alqueria del Basket”.

D’altra banda, segons informa la Regidoria de Desenvolupament Urbà, i en relació amb un dels possibles interessats en el projecte, el mes de març passat, la mercantil interessada en la construcció de l’“Arena València” va presentar nova documentació relacionada amb l'ocupació de subsol públic i el canvi d'ús de les parcel·les dotacionals confrontants per a així donar solució a l'ús de la parcel·la on actualment està el CEIP Les Arts.

D'esta forma es dona solució a la necessitat d'ocupació del subsol públic annex a la parcel·la objecte de modificació, per a construir un aparcament subterrani que cobrisca les demandes d'estacionament de vehicle privat i satisfer la reserva mínima de places d'aparcament establit en la Llei d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge (LOTUP).