1 de desembre de 2020 1/12/20

Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't

Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 1)
  • Ja pots visitar l'Exposició del Ninot en el Museu de les Ciències

Galeria de fotos
Exposició del Ninot 2020
Exposició del Ninot 2020

Tret d'eixida a les Falles 2020 amb la Inauguració de l'Exposició del Ninot. Ja pots visitar-la en el Museu de les Ciències fins al pròxim 6 març i triar el teu Ninot preferit perquè se salve de les flames.

Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració per part de les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, que han tallat la cinta per a donar la benvinguda a tots els fallers, visitants i turistes que no vulguen perdre's aquesta gran exposició que l'any passat van visitar més de 100.000 persones, en una edició de rècord de visites

Horaris

Els horaris de visita seran de 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge. A més, es tornarà a celebrar la Nit del Ninot, amb un horari extraordinari el pròxim 6 de març fins a la mitjanit.

Preus

L'entrada general es manté en tres euros i hi ha preus reduïts per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, persones amb diversitat funcional, majors de 65 anys, socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, persones parades i grups d'almenys 20 persones adultes.

Les entrades un any més es podran adquirir físicament en les taquilles però també per totes les plataformes de venda d'entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. L'entrada, com en anys anteriors, permetrà accedir gratis al Museu Faller i visitar a un preu únic de cinc euros el Museu de les Ciències o L’Hemisfèric.

D'altra banda, l'entrada a l'Exposició del Ninot serà gratuïta per als xiquets menors de quatre anys, per a les comissions falleres i per a les persones amb carnet faller, d'artista faller, de Junta Central Fallera o de Guia Oficial de Turisme.

Premis

La conclusió, com és tradicional, serà a les 15 hores dels dies 14 (per a les seccions infantils) i 15 de març, amb caràcter previ a la lectura del veredicte que salvarà del foc als dos ninots indultats d'enguany.

Sobre les votacions, Fuset ha explicat que enguany es repetirà el projecte pilot per a conéixer quins són els *ninots infantils preferits per part dels més xicotets i les més xicotetes.

MÉS FOTOS
Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 2)
Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 3)
Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 4)
Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 5)
Exposició del Ninot 2020: horaris, preus i el que no has de perdre't - (foto 6)
Pujar