elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Expojove obri le seues portes amb la visita del campió individual Puchol II

Expojove obri le seues portes amb la visita del campió individual Puchol II
  MÉS FOTOS
  Expojove obri le seues portes amb la visita del campió individual Puchol II - (foto 2)
  Expojove obri le seues portes amb la visita del campió individual Puchol II - (foto 3)

  La Federació de Pilota Valenciana participa per sisé any consecutiu en un stand d’ Expojove dedicat a la Pilota Valenciana.  En la present edició es disposa novament d’un espai ampli, en el pavelló dedicat als esports, on estarà la Fundació Esportiva Municipal i moltes altres federacions esportives, entre elles la Federació de Pilota Valenciana.

  En aquesta jornada inaugural els visitants han comptat amb la presència del campió individual d’escala i corda Puchol II, que ha estat durant una bona estona signant autògrafs als més menuts, jungant amb ells i fent-se fotografies. L’espai per a poder jugar a pilota valenciana ha sigut visitat per les escoles de pilota de Tavernes Blanques, Bonrepòs i Mirambell i Santa Ana d’Oliva, a més d’altres visitants particulars.

  Durant el primer dia d’Expojove també han fet els seus primers pinets en la pilota les falleres majors de València 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal, acompanyades pel regidor de Cultura, Pere Fuset.

  L’any passat segons fonts de l’organització de l’Ajuntament de València van passar més de 150.000 persones per aquesta fira. El stand està atés per tècnics i mestres que comptaran amb col·laboradors que són entrenadors de les nostres comarques.

  Durant aquestes festes de Nadal, es escoles i clubs podran fer exhibicions en l’espai reservat per al nostre esport autòcton, però també podran participar xiquets i xiquetes que no el coneixen i que segur que s’enamoren i il·lusionen amb la seua pràctica.

  Des del dimecres 26 de desembre fins al 4 de gener, en horari d’11 hores a les 20 hores de la vesprada, es podrà gaudir de totes les activitats.

  Al llarg d’aquestos 10 dies es realitzaran tallers i es va a practicar diferents modalitats com el raspall, frontó valencià… S’espera comptar amb la visita de llegendes del nostre esport autòcton, que signaran autògrafs i es faran fotografies amb els xiquets i xiquetes que acudisquen a la fira.

  També es disputaran moltes partides d’exhibició entre els participants en el stand, i hi hauran regals d’alguns patrocinadors de la pilota (Fundació de Pilota Valenciana, Caixa Popular, Edicom, El Corte Inglés…). Hui s’han regalat dues samarretes signades per Puchol II.

  Demà s’espera la visita de la Campiona Europea de one wall, i jugadora de la selecció Victòria Díez.

   

   

  Pujar