28 de novembre de 2020 28/11/20

Cs exigeix a Ribó revisar el manteniment de tots els edificis públics de València

Cs exigeix a Ribó revisar el manteniment de tots els edificis públics de València - (foto 1)
  • Giner anuncia que “després de l'ocorregut en el Palau de la Música” el seu grup demanarà que el pressupost municipal de 2020 contemple “les inversions i el manteniment de cada edifique”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit a l'alcalde, Joan Ribó, que el Consistori revise tots els edificis públics per a analitzar si es troben en un estat de manteniment òptim.

"Hem vist com el mal manteniment del Palau de la Música podria haver posat en risc la seguretat dels espectadors i els treballadors de la institució”, ha censurat el portaveu de Cs, Fernando Giner, qui ha anunciat que el seu grup presentarà una moció al Ple, del pròxim 31 de juliol, en la qual demanarà que es realitze una auditoria de tots els edificis públics de l'Ajuntament de València per a comprovar el manteniment que es realitza en cadascun d'ells i poder ajustar-lo a les seues necessitats, tant a nivell de manteniment com d'inversió.

"Sota el mandat de Ribó, el Palau de la Música ha caigut a trossos, a més de nombroses deficiències en les d'instal·lacions esportives municipals", ha criticat el portaveu de Cs. "Exigim responsabilitat a l'alcalde i que realitze una gestió professional amb els impostos dels ciutadans", ha explicat.

El portaveu de *Cs ha incidit que “el Palau de la Música necessita una reforma integral i a més ha d'adaptar-se a les noves necessitats i la nova oferta”. “Fa falta un full de ruta que ens diga quan estarà reparat, per a fer una bona campanya de promoció de la reobertura”, ha va afegir. Per a concloure, Giner ha destacat la necessitat de conformar el Consell d'Administració de la institució i donar comptes al mateix sobre l'estat de les actuacions a realitzar en l'edifici.

Pujar