elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs exigeix mesures per a frenar els 14 punts de botelló que es produeixen a València

Cs exigeix mesures per a frenar els 14 punts de botelló que es produeixen a València
  • Estellés critica a Cano per portar “més de dos anys fent desistiment de funcions a l'hora de posar ordre referent al botelló”

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Narcís Estellés, ha exigit mesures urgents per a frenar els “14 punts de botelló que es produeixen cada cap de setmana de manera descontrolada a la ciutat de València”.

Sobre l'assumpte, Estellés ha recordat que “quan va acabar el primer estat d'alarma ja avisem al regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, del que se li venia damunt i no va fer cas. Després de la fi del toc de queda li ho vam tornar a advertir”.

“No comprenem com l'equip de govern s'ha embarcat en aquesta nova etapa sense la nova ordenança de Civisme i Convivència i sense mesures preventives per a evitar el botelló”, ha lamentat Estellés.

Sobre aquest assumpte, el regidor taronja ha recordat que Ciutadans va presentar mocions en la comissió de Protecció Ciutadana d'abril i juny, referents al control del botelló i sol·licitant un augment d'efectius de policia en zones conflictives, accions que segons Cs han de coordinar-se amb Delegació del Govern.

Pujar