5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs exigeix que l'Ajuntament de València faça test ràpids a tots els empleats que es reincorporen al seu lloc de treball

Cs exigeix que l'Ajuntament de València faça test ràpids a tots els empleats que es reincorporen al seu lloc de treball - (foto 1)
  • Giner anuncia que el seu grup ha presentat una moció a delegació de Personal sol·licitant test ràpids de coronavirus per als treballadors municipals

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha exigit a l'equip de govern fer test ràpids de coronavirus a tots els empleats municipals abans de reincorporar-se al seu lloc de treball, ja que en aquests moments gran part de la plantilla està treballant de manera telemàtica.

El portaveu de Cs a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha recordat la “necessitat” de saber si les persones són positives en COVID-19 per a frenar els contagis. D'altra banda, ha censurat que “hui dia, molts funcionaris continuen treballant sense els equips de protecció adequats i de qualitat i tampoc se'ls ha realitzat el test del coronavirus”.

Per a concloure, el portaveu taronja ha instat a l'alcalde Joan Ribó a posar a la disposició de tots els valencians els recursos necessaris “per a frenar la malaltia i reactivar l'activitat econòmica”

Pujar