22 de gener de 2020 22/1/20

Cs exigeix a Gloria Tello una solució urgent al cessament del servei de recollida d'animals abandonats a la ciutat

Cs exigeix a Gloria Tello una solució urgent al cessament del servei de recollida d'animals abandonats a la ciutat - (foto 1)
  • Rocío Gil acusa la regidora de Benestar Animal de ser incapaç de donar un tracte digne als animals en tindre una contracta amb les pròrrogues acabades

La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Rocío Gil, ha exigit a la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, que implemente una solució urgent al cessament del servei de recollida d'animals abandonats a la ciutat de València que ha anunciat Modepran. “La contracta de recollida d'animals està caducada. Tello ha demostrat la seua incapacitat per a gestionar el benestar animal i les mascotes de la nostra ciutat no han de patir la seua falta de gestió”, ha dit Gil.

L'edil taronja ha lamentat que la falta de mitjans que l'Ajuntament de València destina al nucli zoològic de Benimàmet ho patisquen els animals. “Hi ha quasi 400 animals en unes instal·lacions pensades per a 100. La falta de manteniment i d'inversió en el centre és evident”, ha censurat la regidor de Cs.

Gil ha recordat que l'Ajuntament de València anteriorment cedia una furgoneta per a la recollida d'animals a la gestora del centre de Benimàmet i que en el conveni s'especifica l'obligació que la gestora aportació un vehicle per a realitzar aquest servei. “Estem davant un conveni caducat que requereix d'una actualització urgent que contemple els canvis en els costos que s'han experimentat en els últims anys”, ha dit Gil.

Per a concloure, la regidora de Cs ha anunciat que demanarà per escrit explicacions sobre la situació dels animals de Benimàmet i l'estat dels plans de Tello sobre els “supòsits nous centres”. “Tello ha llançat la seua propaganda de nous centres i la realitat és que només hi ha solars buits, un centre de Benimàmet saturat amb animals estressats i una notable falta de sensibilitat amb els animals, per part de Tello, que només és atenuada per l'excel·lent labor que realitzen els voluntaris”, ha criticat.

ocultar
Cs exigeix a Gloria Tello una solució urgent al cessament del servei de recollida d'animals abandonats a la ciutat
Pujar