22 de gener de 2020 22/1/20

Estellés qualifica de “insostenible” la situació del trànsit en la intersecció de Germanies, Russafa i Regne de València

Estellés qualifica de “insostenible” la situació del trànsit en la intersecció de Germanies, Russafa i Regne de València - (foto 1)
  • El regidor de Cs critica que els canvis "coincideixen amb les obres del carril bus" i alerta del perill per a les persones, “especialment amb mobilitat reduïda”

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Narcís Estellés, ha criticat la “insostenible” situació del trànsit en la intersecció de Germanies, Regne de València i carrer de Russafa.

Estellés ha censurat al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per “intentar arreglar el empastre, que ell mateix ha provocat en carrer Ruzafa, amb més prohibicions en plena volta de vacances”. “No volem ni pensar el que passarà amb la volta al col·le”, ha afegit.

Estellés ha qualificat de “irresponsable” el fer coincidir els canvis amb les obres del carril bus de Russafa sense oferir informació prèvia als ciutadans. “Això posa en perill a les persones, especialment les que tenen mobilitat reduïda, a més fa que l'entorn precise de presència policial continuada”, ha assenyalat.

“El grup municipal Cs no consentirà que Grezzi i Ribó col·lapsen València i sembren el caos en el centre de la nostra ciutat”, ha conclòs el regidor de Cs.

ocultar
Estellés qualifica de “insostenible” la situació del trànsit en la intersecció de Germanies, Russafa i Regne de València
Pujar