elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esquerra Unida preguntarà sobre la gestió dels acomiadaments i contractacions d'Inndea

    La coordinadora d'EUPV de la ciutat de València Rosa Albert ha lamentat que una vegada més, "l'Alcalde de València i el responsable de la Fundació Inndea no assuman cap responsabilitat respecte a la gestió del procés d'acomiadaments i posteriors contractacions d'aquesta Fundació". “Ja han passat molts dies des que es té coneixement que s'ha arribat a acords extrajudicials pels quals es reconeix la improcedència dels acomiadaments i cap membre del govern municipal s'ha pronunciat sobre aquesta situació, situació que és doblement greu, greu pels diners públics que es van a pagar i sobretot perquè es reconeix que s'ha pres una decisió arbitrària”. Cal recordar que aquests acomiadaments han vingut acompanyats de noves contractacions quasi simultànies que també han sigut fortament qüestionades.

    Albert ha manifestat que “Ja hem tingut prou amb els 24 anys de govern del PP, si representen a la nova política que ho demostren que donen explicacions, que assumisquen responsabilitats polítiques i sobretot que s'inicie un procés basat en la transparència i l'objectivitat que ha de reunir qualsevol contractació pública”.

    "Des d'EUPV sempre hem qüestionat aquesta i altres Fundacions, per desenvolupar activitats que pensàvem i pensem que es poden desenvolupar directament per l'Ajuntament, hi ha regidories com la de Cultura, ocupació i fins i tot la pròpia alcaldia que poden acollir les seues competències i projectes. Per açò, ens seguim reiterant en la idea que Inndea quede integrada en l'organigrama municipal, perdent qualsevol personalitat jurídica".

    “Els grups polítics tenen asignats llocs d'assessors per a desenvolupar la seua activitat política, hem d'acabar d'una vegada per sempre amb la pràctica política de col·locar a persones afins en organismes depenents de l'administració pública”. “Hem d'assumir que cada vegada que hi haja un canvi de govern ens trobem davant aquestes actuacions?” Tenen alguna cosa a dir des d'altres regidories que han observat una conducta més acord amb les demandes de la ciutadania que exigía un canvi en la gestió de lo públic?" Ha finalitzat Albert.

    Pujar