29 de novembre de 2020 29/11/20

Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes

Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 2)
  Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 3)
  Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 4)
  Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 5)
  Esquerra Unida denuncia l'estat del parc de Joaquin Dualde al barri de Marxalenes - (foto 6)

  La coordinadora d'Esquerra Unida en la ciutat de València, Rosa Albert, ha denunciat avui l'estat d'"abandó" en el qual es troba el parc situat en la Plaza Joaquin Dualde al barri de Marxalenes. "Des de la seua inauguració fa 40 anys no s'ha realitzat cap obra de millora ni inversió en el mateix, excepte la reposició de dues zones de jocs infantils". "En l'actualitat es troba absolutament infrautilitzat i el que és pitjor s'ha convertit en un espai perillós". "Durant anys des d´EUPV denunciem el tracte de favor i el desequilibri respecte a les inversions i manteniment que se li donava als barris mes cèntrics de la ciutat marginant a la resta, desgraciadament ara hem de recordar a l'actual equip de govern el mateix, abans igual que ara li demanem a l'alcalde i a la regidora delegada de parcs i jardins que abandonen els despatxos i visiten els barris per a impedir situacions con aquesta" ha declarat Albert.

  La coordinadora de la formació d'esquerres ha lamentat que "des que es va inaugurar el jardí fa 40 anys, no s'haja invertit ni un euro en el mateix"."La falta de terra ha provocat que els ancoratges dels bancs es troben en l'exterior d'igual forma que les arrels dels arbres, sense oblidar els escocells buits que porten anys sense reposar".

  "La jardineria brilla per la seua absència, la font té una esquerda en la part oest que periòdicament s'ha de reparar ja que l'aigua que es filtra i arriba a les finques confrontants. En definitiva, la deixadesa i l'abandó en el qual es troba l'han convertit en un espai impracticable".

  Pujar