elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Espectacular actuació dels valencians 'Violoncheli Brothers' en la final de Got Talent

Espectacular actuació dels valencians 'Violoncheli Brothers' en la final de Got Talent
  • La seua actuació va ser un compendi de les virtuts artístiques dels germans Turlo que finalment van ser cinquens en aquesta edició

MÉS FOTOS
Espectacular actuació dels valencians 'Violoncheli Brothers' en la final de Got Talent - (foto 2)
Espectacular actuació dels valencians 'Violoncheli Brothers' en la final de Got Talent - (foto 3)

Els Violincheli Brothers no van poder tenir millor colofó en la seua participació en Got Talent: una espectacular actuació de Violincheli Brothers en la final, en la qual van aconseguir el cinquè lloc. En ella van mesclar diferents estils musicals, des de la música clàssica representada per Albéniz o la Zarzuela de les Noces de Luis Alonso, passant per himnes del pop dels 80 com “Eloise”, “A qui li importa el que jo diga” o “Eungenio Salvador Dalí”, o l'èxit universal de Paco de Lucía “Entre dues Aigües”, a més d'algun pasdoble, per a acabar amb el toc roquer de “Xiqueta” o “Benvinguts”. Un cresol musical on els germane Turlo van tornar a demostrar el seu talent, la seua versatilitat i la brillantor de les seues actuacions.

En el jurat tant Edurne com Dani Martínez van felicitar els Violincheli Brothers per “espectacular actuació”, remarcant que els havia encantat la mescla entre diferents estils musicals, així com la seua cuidada posada en escena. Risto Mejide també va destacar, el talent i la capacitat musical de Pablo i Alejandro.

Una altra sorpresa que els va oferir Got Talent van ser unes paraules del cèlebre violinista Llaura Malikian. Va començar assegurant que “m'he enamorat del que feu, segur que voleu demostrar que un violí o un chelo no es toca amb una cara d'un peix mort”. “Us espera una carrera meravellosa tocant per tot el món, avant, volar” va concloure Malikian.

Valoracions de Pablo i Alejandro i pròxims reptes

Pablo Turlo va mostrar la seua satisfacció pel seu pas pel programa i va declarar “que ha sigut una experiència sensacional, que ens ha servit com a aprenentatge per a continuar creixent com a músics i com a persones”.

Alejandro, per part seua, va destacar que “hem tractat de demostrar des del principi que la música clàssica pot ser divertida i que tenim un estil propi, que ens fa ser una proposta original i diferent”.

Pablo va abundar en aquest argument “és molt important en l'inici de la nostra carrera el trobar un segell propi sobre el qual anar progressant musicalment i crec que això ho tenim molt clar”.

Alejandro va agrair les paraules tant del jurat com d'Ara Malikian “és al·lucinant, va dir, que un dels teus ídols tinga aqueixes paraules sobre nosaltres, és un estímul a més de gratificant perquè com han dit els nostres professors portem molts anys estudiant i treballant duro per a aconseguir les màximes cotes. Ens esperen nous reptes per als quals estem preparats”.

Precisament, després del seu pas per Got Talent España, els Violincheli Brother estan treballant en una gira d'estiu que els portarà per les principals ciutats espanyoles i que molt prompte serà presentada.

Tant Pablo com Alejandro llancen un missatge a tots els seus seguidors: “ha començat el compte arrere per al més important per a qualsevol artista, el contacte en viu i directe amb el públic. Prompte ens veurem i us assegurem que us sorprendrem”.

Pujar