elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

España Suma denúncia les contractacions de l'Ajuntament de València

España Suma denúncia les contractacions de l'Ajuntament de València
  • La formació política assenyala que els contractes són “a dit” i afins al partit del consistori

Des del partit polític España Suma i la Presidència de la formació política a la Província de València s'ha presentat un escrit de denúncia per les contractacions de l'Ajuntament de València pel Monòlit, les festes de Carpesa i els Concerts de Vivers 2021 davant l'Agència Valenciana Anti Frau. En l'escrit de denúncia es detallen els motius i els glossaris de les causes que es demana que siguen investigades per l'Agència amb la finalitat de poder conèixer la realitat de les contractacions.

La formació considera que la gestió municipal està fonamentada en contractes menors, sabent que no han de passar filtres i s'ha convertit en l'arma de contractació a dit de Compromís.

España Suma exposa que és de significar que hi haja dues empreses afins a la formació política, Sagarmanta i Metronom SL, que siguen sempre les que “s'emporten el premi gros de la loteria sense comprar paperetes, ja que aquestes li les donen directament des del consistori”. “Demanem a l'Agència que investigue les possibles il·legalitats que puguen haver-hi en els plecs de contractacions i en el seu cas, actue amb fermesa”, ha declarat la formació política.

“No tolerarem més desgreuges i sectarismes de l'equip municipal del Senyor Ribo, se'ls va encomanar una gestió i l'estan fent com seua pròpia, sense consens i campant a pler”, manifesta el partit.

Pujar