4 de juny de 2020 4/6/20

Enxampat en les Casetes Roses de València amb haixix amagat en la palanca de canvis del cotxe

Enxampat en les Casetes Roses de València amb haixix amagat en la palanca de canvis del cotxe
Enxampat en les Casetes Roses de València amb haixix amagat en la palanca de canvis del cotxe

  Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 49 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, en localitzar-li en el seu vehicle 250 grams de substància pulverulenta blanca, sense poder determinar si era cocaïna o talle, 52 grams de pel que sembla haixix, dos telèfons mòbils, una bascula de precisió, una navalla automàtica, dos medicaments que requereixen prescripció mèdica supervisada i 190 euros.

  Els fets es van produir sobre les dotze i mitja del matí, quan els agents que realitzaven labors de prevenció per la zona de les Casetes Roses de València van observar com el conductor d'un vehicle que es trobava parat en paral·lel a la patrulla, amb un gos de raça perillosa en el seu interior, començava a posar-se molt nerviós i esquivava la mirada dels agents.

  Davant les sospites, els policies li van donar l'alt per a fer comprovacions oportunes. En esbrinar la seua identitat, van descobrir que li constaven vàries ressenyes per tràfic de drogues i van observar que es trobava en un estat de nerviosisme inusual, a més de referir que no podia baixar-se del vehicle ja que tenia vertigen, per la qual cosa la patrulla li va oferir assistència mèdica que va refusar.

  Els agents van fer gestions amb la Policia Local per a comprovar la regularitat del ca comprovant que disposava del xip així com de la documentació estava en regla, fent-se càrrec del mateix una amiga.

  Es va intervindre en diferents parts del cotxe

  Uns dels policies va observar, a través de la finestreta posterior en el seient posterior, un pot de plàstic amb una substància en el seu interior amb un embut tipus dosificador i una cullera pel que després de realitzar una inspecció a l'interior del vehicle van localitzar 52 grams de pel que sembla haixix ocult en el buit de la palanca de canvis, una bàscula de precisió amagada en el folre de fre de mà, així com 250 grams d'una substància pulverulenta blanca sense poder concretar si era cocaïna o talle, 190 euros i dos medicaments que requereixen prescripció mèdica supervisada.

  A més tenia dos telèfons mòbils que no van deixar de sonar. Davant tals fets els agents ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, alhora que van avisar als serveis sanitaris ja que continuava manifestant trobar-se amb vertígens, per la qual cosa va ser traslladat per a la seua observació. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

  Pujar