elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIÓ FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2022

DIRECTE | Segueix en directe l'elecció de les Falleres Majors de València per a 2022

DIRECTE | Segueix en directe l'elecció de les Falleres Majors de València per a 2022
  • Elperiodic.com els comptarà cada detall del moment en què l'alcalde de València cridarà a les triades

València es prepara per a viure la crida a les dues joves triades per a ser Fallera Major d'i Fallera Major Infantil de 2022. Les 26 joves seleccionades per a formar part de la Cort d'Honor de les Falles del pròxim any descompten els minuts que falten perquè a partir de les 19.00 hores l'alcalde Joan Ribó cride a les dues triades per a ser les màximes representants del món faller en l'edició de les falles de la nova normalitat.

Segueix el moment de la crida a través d'AQUEST ENLLAÇ.

elperiodic.com els comptarà cada detall del moment en què l'alcalde de València cridarà a les triades i a continuació els deixem l'enllaç en el qual es podrà veure en directe aquest màgic moment.

En el ple extraordinari de la Junta Central Fallera i amb l'alcalde en l'hemicicle a les 19.15 hores, es preveu que arribe l'esperat moment.

Ribó cridarà en primer lloc a la Fallera Major Infantil i després a la Fallera Major. Després de donar-los la bona notícia, elperiodic.com acompanyarà a les dues joves en aqueix moment tan especial.

En les últimes hores hem pogut veure els assajos de la Proclamació que tindrà lloc aquest dijous a la vesprada.

Coneix a les candidates

Elperiodic.com ha entrevistat les tretze joves que aspiren a Fallera Major de València a les tretze xiquetes que també aspiren a Fallera Major Infantil de València. Pots conéixer-les en totes elles en AQUEST ESPECIAL.

Pujar