24 d’octubre de 2020 24/10/20

Dos dies per a conéixer a la fallera major de València 2020

Dos dies per a conéixer a la fallera major de València 2020 - (foto 1)
  • Dimecres que ve 16 tindrà lloc l'acte de la telefonada

MÉS FOTOS
Dos dies per a conéixer a la fallera major de València 2020 - (foto 2)
Dos dies per a conéixer a la fallera major de València 2020 - (foto 3)

València espera amb ànsia un dels moments més desitjats per a tots els fallers: l'elecció dels seus representant infantil i major per a les falles de 2020. Després de l'elecció de la cort d'honor del passat 21 de setembre en la Fontenta i el seu corresponent error en el nom de l'octava triada "Marta Tejedo" , arriba el moment de conéixer com de les tretze xiquetes i adultes seran les triades, les quals han passat per dos jurats diferents i han sigut seleccionades de més de setanta candidates.

El jurat està ultimant per tercer any consecutiu els detalls del seu veredicte final, l'acte serà presentat per l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ell mateix sàrria l'encarregat de cridar des de l'Ajuntament de València a aquestes dues falleres. Aquest serà retransmés en directe per diferents mitjans de comunicació i el nom de les triades no es coneixerà fins que reben les trucades dues de les candidates, és aquesta incognita el que converteix a aquest acte en una celebració carregada d'emoció.

En què consisteix l'acte de la telefonada?

Les 13 aspirants a falleres major i infantil romanen a les seues cases al costat de la seua família i amics esperant la trucada telefònica que realitza l'Alcalde de València -Joan Ribó- des de l'Ajuntament. En rebre aquesta trucada l'alcalde pronuncia els seus noms complets i el de les seues comissions i automaticament es converteixen en fallera major de València i fallera major infantil, totes dues al costat de la seua cort de 12 falleres també.

Vols conéixer a les candidates a Fallera Major 2020? punxa ací

 

Pujar