21 de setembre de 2020 21/9/20

Diálogos Cañada Blanch aborda els reptes actuals del lideratge

Diálogos Cañada Blanch aborda els reptes actuals del lideratge - (foto 1)

  Les activitats de Fundación Cañada Blanch continuen en els Diálogos Cañada Blanch amb la xerrada 'Necessitat d'un nou lideratge per humanitzar l'empresa'. Els experts José María Guibert, rector de la Universitat de Deusto i Irma Jiménez Guler, directora d'assumptes corporatius Hewlett Packard Enterprise, abordaran aquest apassionant tema el pròxim dijous 27 de setembre a les 19:30 hores al Paranimf de La Nau. L'accés per al públic serà totalment lliure fins a completar aforament.

  Caterina Ruiz de Ojeda s'encarregarà de conduir la vesprada des de dos trajectòries professionals totalment diferents que permetran aproximar-se a diferents qüestions sobre el lideratge i la necessitat d'humanitzar les empreses actuals.

  Els experts reflexionaran i debatran sent conscients dels reptes comuns als quals s'ha d'enfrontar la figura d'un líder, les qualitats necessàries per a exercir aquest paper i com un bon líder pot motivar i inspirar els seus equips. En paraules de José María Guibert el lideratge "suposa conèixer-se a si mateix, construir un cos unit i servicial, i impulsar una missió orientadora, vinculant i atractiva".

  Els ponents analitzaran també els elements de la cultura empresarial que s'han de tindre en compte com la innovació, la creativitat, els conflictes, les crisis, la multiculturalitat i la inclusió, entre d'altres. "Avui més que mai en un entorn VUCA (volàtil, incert, complex i ambigu) liderar és sobretot anticipar i preparar-se per al pitjor treballant amb il·lusió per el millor al servei de l'organització", afirma Irma Jiménez.

  Fundación Cañada Blanch impulsa i promou així un fòrum neutral en el qual el públic pugui ser partícip. Un espai en el qual descobrir els atributs d'un bon líder, intentar aclarir les capacitats innates o adquirides a exercir aquest paper i definir els reptes comuns als quals s'ha d'enfrontar a una empresa, considerant les particularitats de cada mercat actual.

  Biografies

  José María Guibert va nàixer a Azpeitia (Guipúscoa), en l'actualitat viu a Bilbao i és rector de la Universitat de Deusto des de l'any 2013. Ha escrit dos llibres i una vintena d'articles, acadèmics o de divulgació, sobre el tema del lideratge jesuïta. A més, és sacerdot jesuïta i ha coordinat diversos plans de formació en qüestions de lideratge. Per formació és doctor enginyer industrial, és també llicenciat en teologia i té un màster en gestió d'universitats.

  Irma Jiménez Guler va nàixer a Portugal, és llicenciada en Dret i diplomada en Economia per la Universitat de Deusto. Ha cursat a l'IESE el Programa Direcció General (PDG) i el Programa Dones en Consells d'Administració i el Màster en European Management per HEC-Saint Louis, entre d'altres. Actualment és la directora Afers Corporatius de Hewlett Packard Enterprise (HPE) per al Sud d'Europa i França. A les seues esquenes compta amb més de dues dècades d'experiència internacional en corporacions multinacionals i associacions internacionals.

  Sobre Fundación Cañada Blanch

  Fundación Cañada Blanch és una entitat independent i sense ànim de lucre que costa l'educació i la cultura a la societat. Promou la innovació social a través del diàleg, la transmissió de valors i coneixement, i l'aposta pel talent. La seua activitat s'estén al Regne Unit on el seu fundador, Vicente Cañada Blanch, va iniciar el seu mecenatge pioner i tasca social.

  Pujar