21 de gener de 2021 21/1/21

Detinguts quatre joves per amenaçar a una companya amb ganivets i bats

Detinguts quatre joves per amenaçar a una companya amb ganivets i bats - (foto 1)

    Agents de la Policia Nacional han detingut sobre les dotze i mitja de la vesprada d'ahir a València a una jove de 18 anys i tres menors de 15 i 16 anys, com a presumptes autores d'un delicte d'amenaces greus i un altre lleu de danys, després de presentar-se les quatre a casa d'una companya de l'institut de 14 anys, esgrimint pals, ganivets i pedres amb les quals van trencar el cristall de la porta.

    La detenció es va produir ahir, després dels fets esdevinguts el 27 de maig a les dues de la vesprada, quan quatre joves, tres d'elles menors d'edat, es van presentar a casa d'una companya de l'institut també menor d'edat, amenaçant-la i esgrimint pals, ganivets i pedres que van llançar a la seua porta, trencant un cristall. Els policies van esbrinar que les joves haurien tingut una discussió en l'institut per l'amistat d'un xic que va desencadenar que es presentaren a la seua casa per a amenaçar-la.

    Els agents després de les investigacions van esbrinar la identitat de les quatre joves que van ser detingudes com a presumptes autores del delicte d'amenaces greus i un altre lleu de danys.

    Les detingudes, sense antecedents policials, han sigut posades en llibertat després de prestar declaració i ser informada fiscalia de menors, no sense abans ser advertides de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això foren requerides.

    Pujar