8 d’agost de 2020 8/8/20

Detingut, tres anys després, un dels participants en els altercats del 9 d'Octubre

Detingut, tres anys després, un dels participants en els altercats del 9 d'Octubre - (foto 1)
  • El total d'arrestats pels altercats del 9 d'Octubre de 2017 ascendeix ja a 20 persones

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 23 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra els drets fonamentals amb motivació discriminatòria per raons ideològiques i de desordres públics, per la seua participació en els altercats del dia nou d'octubre de 2017 a València.

Les investigacions es van iniciar a conseqüència de les agressions i desordres públics ocorreguts en la manifestació celebrada en la vesprada del dia nou d'octubre a València.

A conseqüència de les investigacions, els agents han aconseguit esbrinar la identitat d'un altre jove que hauria participat en els altercats que s'havien produït durant la festivitat del nou d'octubre, per la qual cosa després de ser localitzat es va presentar en dependències policials on va ser detingut.

Amb aquesta nova detenció i després d'una laboriosa investigació de prop de tres anys, la xifra d'arrestats ascendeix a 20, a més d'altres sis persones identificades, de les quals ja es va donar compte al jutjat corresponent, així com a la fiscalia d'odi.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

Així es va viure 9 d'Octubre entelat pels altercats

Pujar