1 d’octubre de 2020 1/10/20

Detingut per intentar estrangular a una dona major a la qual no coneixia a València

Detingut per intentar estrangular a una dona major a la qual no coneixia a València - (foto 1)
  • L'home, d'origen argentí, va colpejar amb punys i cames i va tractar de mossegar als agents

Agents de la Policia Nacional han detingut hui a primera hora del matí a un home de 37 anys, d'origen argentí, com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, resistència i desobediència i atemptat a agent de l'autoritat.

Els fets van ocórrer sobre les sis del matí, quan els policies van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Patraix, on pel que sembla un home estava agredint a una dona.

Un vegada van acudir al lloc, els agents van observar com el sospitós, un home de gran corpulència, estava escanyant el coll d'una dona d'avançada edat, que es trobava balbotejant i plorant, mantenint-la immobilitzada i retinguda contra la seua voluntat.

L'ara detingut es mostrava molt violent, sense permetre que els agents ni els testimonis s'acostaren a auxiliar a la víctima, amenaçant amb agredir als qui s'aproximaren a ajudar-la. Els policies, tement per la integritat física de la dona i després de comprovar la impossibilitat de fer entrar en raó al sospitós, es van situar de forma estratègica, aconseguint finalment reduir a l'agressor i alliberar a la dona.

Aquesta es trobava atordida i presentava un enrogiment en la zona del coll, sense mostrar aparentment majors lesions físiques i declinant ser traslladada en aqueix moment a un centre sanitari.

El presumpte autor va mostrar una actitud violenta cap als agents que intentaven detindre'l, colpejant-los amb els punys i cames, intentant mossegar-los i trencant-los part de la uniformitat, sent aquests que haver de ser assistits posteriorment per les lesions patides.

Els agents van esbrinar que la víctima, que no coneixia al presumpte agressor, s'havia creuat amb aquest pel carrer, moment en el qual l'ara detingut hauria començat a proferir-li insults i a agarrar-li pel coll, alçant-li del sòl. Les investigacions continuen fins al total esclariment dels fets. El detingut passarà a disposició judicial al llarg d'aquesta vesprada.

Pujar