11 de juliol de 2020 11/7/20

Detingut un home acusat d'abusar de la seua filla menor a València

Detingut un home acusat d'abusar de la seua filla menor a València - (foto 1)

  Agents de la Policia Local de València ha detingut a un home de 38 anys d'edat acusat d'haver abusat, presumptament, de la seua filla de 14 anys en la nit del passat dimarts.

  Segons han informat en un comunicat, els fets s'haurien produït en un habitatge del districte Marítim de València de la qual, poc després de la suposada agressió, la menor va escapar per la finestra acabant penjada de l'estenedor d'un quart pis mentre cridava que el seu pare la volia violar.

  Tal com relaten diversos veïns en sentir els crits d'auxili de la jove van intentar ajudar-la trencant la port, però no va ser fins a l'arribada dels agents de la policia quan van poder accedir a l'habitatge rescatant a la víctima i als seus dos germans xicotets que també es trobaven a l'interior.

  Pel que sembla, i sempre segons les primeres investigacions, no era la primera vegada que aquests fets tenien lloc perquè suposadament l'any passat es va produir un altre episodi d'aquest tipus quan el progenitor va intentar gravar a la menor mentre es dutxava amb la seua germana.

  Amb tot això, el pare ha sigut detingut per un presumpte abús sexual i traslladat a traslladat a la Inspecció Central de la Guàrdia Civil abans de la seua posada a disposició policial.

   

  Pujar