6 de juliol de 2020 6/7/20

Detingut després d'acoltellar a un desconegut en ple centre de València

Detingut després d'acoltellar a un desconegut en ple centre de València - (foto 1)

  En ple centre de València i a pocs metres de la Prefectura Superior de Policia, un home de 22 anys acoltelle a un altre que passejava pel carrer Guillem de Castro l'amb el qual no tindria cap mena de relació, segons diverses informacions.

  Els fets van tindre lloc el dimecres a la vesprada, moment en el qual el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l'avís i van procedir a la mobilització d'una unitat del SAMU per ferides en el coll.

  Però la veritat, és que la víctima de 53 anys va comptar a més amb la col·laboració dels comerciants de la zona els qui en tot moment li van auxiliar tapant la ferida amb una tovallola i exercint pressió sobre el tall provocat per l'agressor.

  Tot va succeir molt ràpid, i després de perpetrar l'agressió l'autor va tirar el ganivet al sòl i, segons compten alguns testimonis, va continuar caminant amb tranquil·litat en direcció al llit del riu Túria.

  Poc després va ser detingut per una patrulla d'Agents de la Policia Nacional, i traslladat a dependències policies a l'espera de passar a disposició judicial acusat d'un homicidi en grau de temptativa.

  Pujar