17 de gener de 2021 17/1/21

Detingut un ciclista per agredir a un conductor després d'una discussió i intentar agredir a un policia a Sagunt

Detingut un ciclista per agredir a un conductor després d'una discussió i intentar agredir a un policia a Sagunt - (foto 1)
  • Va encastar la bicicleta contra la porta d'un vehicle i li va fracturar la dentadura d'una punyada al conductor

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 43 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions, danys i desobediència després d'agredir al conductor d'un vehicle i causar-li danys al cotxe en el qual viatjava, a més va intentar agredir a un dels policies i es va negar a sotmetre's a la prova de detecció d'alcohol.

El detingut circulava en una bicicleta i anava consumint cervesa. Els fets van ocórrer sobre les nou i quart de la nit, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l'avinguda Mediterrani de Sagunt, on pel que sembla dos homes s'estaven agredint.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc, on van localitzar a dos homes al costat d'un cotxe i una bicicleta, i van esbrinar que moments abans quan el conductor del vehicle anava circulant després d'una bicicleta, va haver de detindre's diverses vegades ja que el ciclista havia parat per a beure cervesa, per la qual cosa el va avançar.

Pel que sembla el ciclista el va seguir fins que li va donar aconseguisca moment en el qual li va colpejar la porta del conductor, parant el vehicle i baixant-se el conductor per a recriminar-li l'acció.

Pel que sembla el sospitós, li va insultar i va tornar a colpejar el vehicle propinant una puntada a la porta, així com una punyada a la víctima que li va fracturar la dentadura postissa, ocasionant-li també una ferida en el llavi.

Els agents van sol·licitar en diverses ocasions al ciclista que es col·locara la màscara, cridant aquest “que no li eixia dels collons i li la posara la seua puta mare”, llançant una punyada a un dels policies que no va arribar a impactar, per la qual cosa va ser reduït i detingut en com a presumpte autor dels delictes de danys, lesions i desobediència.

El detingut, que es va negar a realitzar la prova d'alcohol i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar