21 de setembre de 2020 21/9/20

Detinguda una mare a València per pegar als seus fills amb un matamosques

Detinguda una mare a València per pegar als seus fills amb un matamosques - (foto 1)
  • Gràcies a la col·laboració ciutadana ha sigut possible la seua detenció

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili del districte de Russafa de València a una dona de 34 anys, d'origen xinés, com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de pel que sembla pegar als seus fills de, cinc i huit anys, amb un matamosques.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Ruzassa on pel que sembla una dona estava agredint als seus fills, menors d'edat, amb un pal, fuet o una cosa similar i aquests ploraven i cridaven. Immediatament els policies es van dirigir al domicili on els va obrir una dona que els va convidar a passar al mateix perquè comprovaren l'estat dels seus fills.

Un dels agents va esbrinar que la mare pel que sembla els havia pegat als dos amb un pal, localitzant el mateix en una caixa darrere d'una porta, tractant-se d'un matamosques, així com van comprovar que tots dos tenien diverses marques de l'objecte intervingut. Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que una veïna, que es trobava a la porta de la finca, havia sentit crits  de xiquets, comprovant com una altra veïna estava cridant l'atenció a una dona perquè deixara de pegar als xiquets.

Els agents després de realitzar diverses gestions, van esbrinar que una dona que es trobava en el seu domicili veient la televisió, va començar a sentir crits i colps, per la qual cosa va eixir al balcó, observant com la veïna d'una altra finca li pegava amb una espècie de pal al seu fill menor, motiu pel qual li va cridar l'atenció dient-li que no li pegara, que això no es feia amb un xiquet.

La sospitosa en adonar-se de la presència de les seues veïnes, pel que sembla va deixar al xiquet menor i va agafar al major i li va propinar diversos colps amb el matamosques i va marxar del lloc.

Finalment els agents després de realitzar diverses comprovacions van detindre a la mare com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, i van entregar als menors al seu pare que es va presentar en el domicili als pocs minuts de l'esdevingut. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar