16 de novembre de 2019 16/11/19

Detinguda una dona per cremar cinc contenidors en la zona de Blasco Ibáñez de València

Detinguda una dona per cremar cinc contenidors en la zona de Blasco Ibáñez de València - (foto 1)
  • Gràcies a la col·laboració ciutadana va ser possible la seua detenció

Agents de la Policia Nacional han detingut a l'onze i mitjana de la nit d'ahir en el barri de Trànsits de València a una dona de 53 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte de danys, després de pel que sembla calar foc a cinc contenidors, quedant alguns completament inútils i altres danyats. Els policies li van intervindre un encenedor i diversos trossos de plàstic.

En la vesprada d'este dimarts després de cremar un contenidor en els voltants del carrer Felipe Valls i carrer Campoamor de València, els agents que formaven part d'un dispositiu establit com a conseqüència de l'incendi durant la vesprada de diversos contenidors, van ser requerits sobre la deu i vint de la nit per un ciutadà, ja que un contenidor estava cremant.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van observar un contenidor blau en flames, que no van aconseguir apagar amb els extintors del vehicle policial pel que es va requerir la presència de bombers que van aconseguir extingir-lo, quedant inutilitzat per complet el mateix.

Als cinc minuts, van tornar a ser requerits els agents, ja que eixia fum d'un altre contenidor que es trobava a escassos metres del lloc, per la qual cosa van sol·licitar la presència d'un altre indicatiu de bombers per a sufocar-lo, quedant també totalment inutilitzat. En tots dos casos, diversos testimonis van manifestar que haver vist a la mateixa dona tirar una bossa en els contenidors escassos minuts abans que començaren a cremar.

Sobre les onze i mitja, diversos veïns d'una finca de la voltants van requerir a una altra patrulla, assenyalant cap a un punt del carrer i cridant “per ací va”, assenyalant a una dona que en aqueix moment depositava una bossa de fem en un contenidor de paper i emprenent la marxa ràpidament, sent interceptada pels policies, amb un encenedor i trossos de plàstic, en el moment que començava a cremar el contenidor.

Els agents, després de realitzar diverses comprovacions la van detindre com a presumpta autora d'un delicte de danys.

ocultar
Detinguda una dona per cremar cinc contenidors en la zona de Blasco Ibáñez de València
Pujar