30 de novembre de 2020 30/11/20

Detenen a un home a València per intentar escanyar presumptament a la seua parella

Detenen a un home a València per intentar escanyar presumptament a la seua parella  - (foto 1)
  • Una patrulla de la Policia Local va escoltar els crits de socors de la dona

La Policia Local de València ha detingut a un home de 58 anys d'edat després d'haver comès un presumpte delicte de violència de gènere. Els fets van ocórrer dissabte passat 23 de desembre, al voltant de les 02.30 hores, quan uns agents que patrullaven per l'Avinguda de Blasco Ibáñez van escoltar forts crits d'una dona demanant auxili des d'un de les balconades de la citada avinguda, segons fonts de la Policia Local de València.

Els policies van poder comprovar que la dona estava aferrada als barrots de la balconada, i van anar ràpidament en la seua ajuda. Quan van poder arribar al replà d'on procedien els crits, l'home presentat ara com a detingut els va obrir la porta, i els agents van poder comprovar que la casa estava regirada amb objectes trencats pel sòl. A més, segons aquestes mateixes fonts, se seguien escoltant cridades d'auxili des de l'interior.

Així doncs, els policies van accedir a l'habitatge i allí van trobar a la dona, qui va poder explicar-los que el seu marit havia tractat d'ofegar-la amb una manta i escanyar-la. Per tals motius, els agents van procedir a detenir a l'home i a traslladar-ho a la Inspecció Central de Guàrdia.

Pujar