28 d’octubre de 2020 28/10/20

Denuncien una agressió homòfoba a l'eixida d'una discoteca de València

Denuncien una agressió homòfoba a l'eixida d'una discoteca de València
Denuncien una agressió homòfoba a l'eixida d'una discoteca de València

    En la matinada del dissabte al diumenge un jove de nacionalitat italiana de 24 anys va ser atacat per un grup de persones a l'eixida d'una coneguda discoteca del barri de Benicalap (València). Així ho denuncia a través de les xarxes socials la parella de la víctima qui atribueix aquesta agressió a motius homòfobs.

    Els fets que es denuncien, van tindre lloc a les cinc de la matinada del diumenge, quan després d'una nit de festa un grup de persones va començar a increpar a la víctima– tal com es pot escoltar en un vídeo que circula per Twitter- amb insults referents a la seua condició sexual tals com ‘marieta’. Uns insults que van donar lloc a la posterior agressió, la qual va acabar amb el jove italià a l'Hospital la Fe.

    De confirmar-se que la baralla es va produir amb motiu de l'homosexualitat de la parella estaríem davant una nova agressió homòfoba a la ciutat de València.

    Les respostes per part dels representants polítics no s'han fet esperar, sent l'alcalde Joan Ribó un dels primers a respondre davant el succeït: “Entre totes i tots estem construint una ciutat que es reconeix per uns valors que ens enorgulleixen i que estan diametralment oposats al que representa aquesta agressió. Vull mostrar la meua condemna més absoluta i la de tot l'Ajuntament, i traslladar el nostre suport a la víctima”. Unes paraules a les quals se sumaven poc després part del seu equip de govern.

    Pujar