29 de setembre de 2020 29/9/20

C's denúncia que "la falta de personal en el 092 de la Policia Local provoca desatenció als veïns"

  • La regidora María Dolores Jiménez afirma que l'espera arriba las 40 minuts

La regidora del grup de Ciutadans de l'Ajuntament de València, María Dolores Jiménez, ha denunciat que la falta de personal en el servici del 092 de la Policia Local provoca retards en l'atenció als ciutadans i, per tant, retards d'una resposta efectiva i real a acudir a prestar el servici.

“La falta d'una planificació i d'una correcta gestió ha causat un deficient servici en estos últims mesos que s'ha vist acreixent a l'estiu i, més encara, a l'agost. Tot per falta de personal en el cos de la Policia Local les conseqüències del qual són la falta de resposta als veïns quan criden al 092. Arriben a esperar fins quasi una hora", ha manifestat la regidora María Jiménez, qui ha anunciat que presentarà diverses preguntes a la comissió de seguretat com els motius d'eixos retards així com quantes crides s'han atés i els temps de resposta.

La regidora de C´s es pregunta "si de veritat la regidor de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, és conscient de la situació".

Per a concloure Jiménez ha recordat que en el ple de febrer el seu grup va presentar una moció en la Comissió de Participació sobre les competències del Grup Gamma: "Ens van denegar la proposta i mesos després ho anuncien com sí es tractara d'una noventa. A més, Gómez li deixa el seu desenrotllament com a tasca pendent a la seua predecessora. Podien haver millorat el funcionament del Grup Gamma fa mesos".

Pujar