21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs denuncia que un error de Sandra Gómez retarda sis mesos les obres del carril bici del Passeig Marítim de la Malva-rosa

Cs denuncia que un error de Sandra Gómez retarda sis mesos les obres del carril bici del Passeig Marítim de la Malva-rosa - (foto 1)
  • L'edil Narcís Estellés demana celeritat en els treballs i no causar molèsties als usuaris del passeig

Ciutadans ha denunciat que un error de la vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha retardat sis mesos l'inici de les obres del carril bici en el Passeig Marítim de la Malva-rosa i El Cabanyal de València per signar la resolució indegudament, originant l'execució dels treballs en la campanya de Setmana Santa i quan s'incrementa l'afluència de visitants en aquesta zona de la ciutat.

El regidor Narcís Estellés ha recordat que “aquest tipus de fallades no han de produir-se, i màximament, quan Sandra Gómez hauria de saber que una altra tinenta alcalde i responsable de l'àrea de Contractació és qui havia de signar. A més, s'ha tardat sis mesos a ratificar un document signat fa mig any i, per tant, a donar via lliure a escometre un projecte de la consulta ciutadana de 2018. Estarem vigilants perquè els treballs no afecten els usuaris i més quan es desenvoluparan durant la campanya de Setmana Santa i en mesos pre estivals”.

L'edil Estellés ha explicat que “des d'el mes de setembre passat tot estava ratificat i esmenat l'error que era l'òrgan de contractació qui havia d'aprovar el projecte però s'ha tardat sis mesos a ratificar la decisió. Creiem que s'ha demorat en excés un mer tràmit burocràtic les conseqüències del qual pagarem ara”.

Les obres del carril bici tenen un cost de 240.687 euros, IVA inclòs, i una duració de tres mesos.

Pujar