23 de novembre de 2020 23/11/20

La demolició de les antigues casernes d'Enginyers i el col·legi Sant Àngel de la Guarda començarà al setembre

  • Sandra Gómez ressalta la importància d'este PAI que suposarà més de 450 nous habitatges de protecció pública, moltes d'elles en règim de lloguer, un parc i un nou col·legi

Les obres de demolició de les antigues casernes d'Enginyers del carrer Sant Vicent, així com l'edifici del col·legi Sant Àngel de la Guarda començaran a la fi de setembre, i es duran a terme en dos mesos, segons les previsions del Ministeri de Defensa, de les quals s'ha fet ressò hui la regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

Estes demolicions deixaran el terreny preparat perquè SEPES, l'empresa estatal de sòl, puga escometre les obres d'urbanització del PAI d'Enginyers que abasta els terrenys compresos entre el carrer Sant Vicent, l'Uruguai, Francisco Climent i Dolores Alcayde. En paraules de la regidora, «l’actuació donarà solució a un buit urbà i a una zona degradada».

«A més, este PAI té especial importància atés que inclourà un parc en una zona amb escasses zones verdes, i permetrà la construcció del nou col·legi Sant Ángel de la Guarda, que limitarà amb l’esmentat parc. A més, SEPES, propietària dels terrenys, ha anunciat que les més de 450 habitatges que es construiran seran de protecció pública, moltes d'elles en règim de lloguer», ha comentat Gómez.

«Una vegada executada la urbanització, l'Ajuntament disposarà del solar per a construir el nou col·legi Sant Àngel de la Guarda a través del Pla Edificant. Després de rebre la delegació de competències per part de la Generalitat. De fet, l'Ajuntament treballa ja amb el projecte per a poder licitar l'obra quan dispose del solar urbanitzat», ha afegit.

Sandra Gómez ha assegurat que este PAI «és una mostra del compromís i la bona coordinació existent entre les tres administracions per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania a València». «La intervenció es trobava pendent des que en la dècada dels 90 estos terrenys deixaren de tenir ús militar», ha conclòs l'edil.

Pujar