20 de novembre de 2019 20/11/19

Cs demana que el secretari municipal determine si el contracte del gerent d'EMT de 2015 va ser irregular

Cs demana que el secretari municipal determine si el contracte del gerent d'EMT de 2015 va ser irregular - (foto 1)
  • Giner ofereix els sis regidors de Cs al partit socialista per a “llevar de l'Ajuntament als nacionalistes que, a més, no saben gestionar València”

Ciutadans a l'Ajuntament de València ha exigit en el ple extraordinari, celebrat a petició dels partits de l'oposició, per a tractar l'assumpte de l'estafa de l'EMT, que el secretari municipal determine si el contracte del gerent d'EMT signat en 2015 va ser irregular.

En declaracions als mitjans de comunicació, prèvies al començament del ple, el portaveu taronja ha destacat: “Hem tingut accés al contracte del gerent d'EMT de 2015. Ho vam haver de demanar per requeriment notarial i hem trobat, en la clàusula sisena, una compatibilitat que li atorga el contracte i el consell d'administració malgrat que per llei la compatibilitat l'ha d'aprovar en el ple del Consistori”. Giner ha anunciat que el seu grup “elevarà al secretari municipal que determine si hi ha alguna incompatibilitat en el contracte del gerent de 2015”.

A més, el portaveu taronja ha demanat la dimissió del regidor Giuseppe Grezzi com a president de l'EMT. “Esperem que el PSPV ens recolze en aquest punt”, ha dit el portaveu de Cs, Fernando Giner.

“Grezzi ha presumit de la bona gestió de l'EMT amb ell com a responsable, així que entenem que es fa responsable dels quatre milions estafats”, ha explicat Giner mentre mostrava un tuit escrit per Giuseppe Grezzi al gener de 2019.

D'altra banda, Giner s'ha referit a la nova crisi de govern del bipartit i ha tendit la mà al PSPV per a “llevar de l'Ajuntament als nacionalistes que a més no saben gestionar València”. “Ciutadans posa els seus 70.000 vots i els seus sis regidors a la disposició del partit socialista per a llevar de l'Ajuntament als nacionalistes i a aquestes persones que no saben gestionar aquesta ciutat”, ha manifestat.

“Venim de quatre anys de falta de gestió per part de Compromís, que estan pagant els valencians. Què em diuen del Palau de la Música, de la mala gestió de les platges i ara l'estafa de l'EMT entre moltes altres... Són uns inútils en la gestió”, ha sentenciat el portaveu de Cs.

ocultar
Cs demana que el secretari municipal determine si el contracte del gerent d'EMT de 2015 va ser irregular
Pujar