elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs demana reactivar la mesura d'ampliació de l'espai de les terrasses d'hostaleria fins a les Falles de 2022

Cs demana reactivar la mesura d'ampliació de l'espai de les terrasses d'hostaleria fins a les Falles de 2022
  • El regidor de Cs, Rafa Pardo, recorda que els negocis d'hostaleria continuen aplicant mesures covid que dificulten la seua recuperació econòmica

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Rafa Pardo, ha explicat que el seu grup portarà demà una moció a la comissió d'Hisenda amb l'objectiu que, des de l'Ajuntament de València es restaure l'ampliació extraordinària d'ampliació de terrasses fins al 31 de març de 2022.

Sobre aquest assumpte, el regidor de Cs, Rafa Pardo, ha insistit en la “necessitat” que l'espai físic de les terrasses torne a ampliar-se, “fins que la recuperació econòmica del sector hostaler siga una realitat evident i inqüestionable”.

Pardo ha recordat que l'hostaleria “ha sigut un dels sectors més colpejats per la pandèmia i en l'actualitat continua aplicant mesures covid, com l'espai de separació entre taules o els aforaments. Limitacions que impacten en la seua recuperació econòmica”. “Considerem que les ampliacions provisionals de les terrasses per motius de la pandèmia continuen sent indispensables per a salvar negocis i amb això salvar llocs de treballs i salvar famílies”, ha conclòs el regidor de Cs.

Pujar