29 de setembre de 2020 29/9/20

Cs demana que el pressupost municipal contemple la incorporació de drones per a vigilància de grans àrees

    Ciutadans en l'Ajuntament de València ha anunciat hui que presentarà una al·legació al pressupost municipal de 2018 perquè este contemple una partida per a la incorporació de drones de vigilància de grans àrees i concentració de multituts.

    La regidora de Cs, María Dolores Jiménez, ha recordat que el seu grup va proposar al juliol “una iniciativa perquè es posara en marxa un curs per al maneig de drones destinat a la policia local i bombers i el tripartit la va rebujar”."Es sorprenent el poc respecte que Menguzzato té pel treball del grup municipal Ciutadans, quan rebutja de manera sistemática les nostres propostes i després les anuncia com a idees seues", ha afegit la regidora, després de comprovar que s'estan realitzant cursos per al maneig de drones per part de la policia local i bombers.

    Jiménez, ha manifestat que “considerem que els servicis de protecció ciutadana i emergències haurien d'aprofitar-se i anar de la mà de l'evolució tecnològica per a ajudar en les seues funcions. En este sentit es va presentar la iniciativa perquè disposaren de drones els policies i bombers de València, quelcom que ja s'ha provat com a positiu en altres zones d'España”.

    Jiménez ha qualificat de “inverosímil” que el tripartit diga que ‘no’ a moltes iniciatives beneficioses per a la ciutadania per vindre de l'oposició. ”És repetix constantment, cada iniciativa que presente és contestada amb un ‘no’ per a poc després portar-la a cap. Com l'exclusivitat del grup GAMMA, l'adquisició de jupetins per a tots els policies, l’adquisició de quads....”, ha conclòs la regidora de Cs. 

    Pujar