20 de novembre de 2019 20/11/19

Cs demana que els grups municipals de l'Ajuntament de València condemnen de manera unànime la violència a Catalunya

Cs demana que els grups municipals de l'Ajuntament de València condemnen de manera unànime la violència a Catalunya - (foto 1)
  • Giner explica que el seu grup presentarà una declaració institucional en el Ple per a “donar suport als ciutadans i als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat que pateixen violència als carrers catalans”

Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València ha anunciat que demanarà a tots els grups municipals de l'Ajuntament de València (Compromís, PSPV, PP i VOX) que condemnen de manera unànime la violència ocorreguda en els últims dies a Catalunya.

El portaveu de Cs, Fernando Giner, qui ha recordat que el Síndic de Cs en Les Corts, Toni Cantó, va presentar dimecres passat una declaració institucional sobre aquest assumpte en el parlament autonòmic, ha explicat que el seu grup prepara una iniciativa amb la mateixa fi per al ple municipal que se celebrarà el pròxim 31 d'octubre.

 “L'ocorregut Catalunya és una autèntica tragèdia per a tota Espanya. Els ciutadans catalans necessiten tot el nostre suport i als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat també”, ha afirmat Giner. “A Catalunya s'ha de recuperar el control i la convivència”, ha conclòs.

ocultar
Cs demana que els grups municipals de l'Ajuntament de València condemnen de manera unànime la violència a Catalunya
Pujar