Castellano

El Corte Inglés obrirà tots els diumenges i festius a València i Alacant a partir del 20 de juny

El Corte Inglés obrirà tots els diumenges i festius a València i Alacant a partir del 20 de juny
  • Un anunci que coincideix amb la fi de les restriccions a la Comunitat Valenciana i l'inici de la campanya estival

Els centres d'El Corte Inglés de València i Alacant, integrats tots ells en les Zones de Gran Afluència Turística de les dues ciutats, tornaran a obrir els diumenges i festius a partir de diumenge que ve 20 de juny, segons el que estableix la Llei 3/2018 de la Generalitat que va modificar la llei de Comerç de la Comunitat Valenciana i va atorgar rang legal a l'acord de l'Observatori de l'Comerç.

Durant sis mesos i fins el 9 de gener de 2022, tots els centres d'El Corte Inglés a les ciutats d'Alacant i València obriran els diumenges i festius per facilitar les compres dels seus clients. Al coincidir amb la fi de les restriccions a la Comunitat Valenciana i l'inici de la campanya estival, milers de persones es veuran beneficiades amb aquesta mesura, que contribueix positivament a la creació d'ocupació ia la dinamització de l'economia valenciana.

Els diumenges s'han convertit en els últims anys en un dels dies preferits pels valencians i turistes per fer les seues compres en els centres d'El Corte Inglés, sent en el segon o tercer dia de la setmana en volum de venda, segons els casos.

Els centres que obriran a partir d'ara en diumenge i festius són: A Alacant, El Corte Inglés Maisonnave i El Corte Inglés Federico Soto; a València, El Corte Inglés Pintor Sorolla, El Corte Inglés Colom, El Corte Inglés Nou Centre, El Corte Inglés Avinguda de França i el Centre Comercial Ademús-Hipercor.

L'horari triat per a l'obertura d'aquests centres en festiu és de 11.00 a 21.00 hores.

L'obertura de diumenges i festius durant el proper semestre té com a excepcions els següents dies:

  • 24 de juny, festivitat de Sant Joan (obre València, però no Alacant)
  • 15 d'agost, festivitat de l'Assumpció (obre Alacant, però no València)
  • 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana
  • 25 de desembre, Nadal
  • 1 de gener, Cap d'Any
  • 6 de gener, Reis Mags
Pujar