elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Coral Polifònica San Carlos, actua el proper dijous al Saló de Cristall

La Coral Polifònica San Carlos, actua el proper dijous al Saló de Cristall
  • La Coral pentany a l´Associació Cultural de Prejubilats, Jubilats i Pensionistes del Banc Santander

Una representació de la Coral Polifònica San Carlos, pertanyent a l’Associació Cultural de Prejubilats, Jubilats i Pensionistes del Banc Santander, oferirà el proper dijous, 20 de juny, a les 12.00 hores, un concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins de la iniciativa del Consistori de cedir este espai a diferents grups per a oferir actuacions musicals de tota mena. 

Amb motiu del Dia Europeu de la Música, la Coral Polifònica San Carlos de l'Associació de Prejubilats, Jubilats i Pensionistes del Banc Santander actuarà al Saló de Cristall on oferiran «melodies de les havaneres, sentir la brisa marina de les platges tan pròximes i el sabor a sal, per a rebre l'estiu amb un somriure». Durant el concert, la coral interpretarà les següents peces musicals: «La bella Lola», «Salió de Jamaica», «La Paloma», «No llores más», «Rosa de Bardissa», «La caña dulce», «La gavina» i «Coro di Schiavi Ebrei Nabucco», sota la direcció de Consuelo Gómez Padilla.

Cada dijous, l'Ajuntament de València permet utilitzar el Saló de Cristall per organitzar algun concert. Esta proposta complix la seua quarta edició este 2019 amb l’objectiu d’acostar la cultura i obrir les portes de les instal·lacions municipals a la ciutadania. 

Pujar