elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Convoquen una manifestació a València contra la vacunació infantil i el passaport covid

Convoquen una manifestació a València contra la vacunació infantil i el passaport covid
  • Els organitzadors titllen les mesures governamentals per lluitar contra la pandèmia d'“ineficaces, discriminatòries i coercitives”

Unión Activa Valencia ha convocat aquest cap de setmana una cassolada per protestar per la mesura aprovada aquest dijous pel Consell d'imposar el passaport covid en hostaleria, lleure nocturn i residències. Els convocants denuncien que aquesta mesura és “ineficaç, coercitiva, discriminatòria i segregadora socialment”.

Des de Unión Activa Valencia lamenten que el Passaport QR “manca de justificació sanitària perquè en cap cas permet controlar la circulació del virus i podria ser el tret de ixida del que ja s'està veient a diversos països d'Europa: un dispositiu que desactiva drets i llibertats que de per si mateix ja teníem els ciutadans”.

També es mostren escèptics amb la vacunació: “No només no funcionen com van prometre ni ningú se'n fa responsable, sinó que estan tenint nombrosos efectes adversos, entre ells malalties autoimmunes, desarreglos hormonals, o malalties cardíaques en joves cada vegada més freqüents”.

També tenen opinió respecte a la vacunació infantil: “Ha estat qüestionada per nombrosos pediatres que addueixen que es desconeixen les conseqüències a mitjà i llarg termini d'aquestes mal anomenades vacunes ja que no immunitzen i són un tractament gènic. Un balanç benefici risc sens dubte negatiu per als xiquets, ells passen la malaltia de manera lleu i queden immunitzats” lamenten.

Unió Activa València insta Ximo Puig i el Consell a reconsiderar la imposició de “mesures que no beneficien gens la ciutadania sinó que la sumen en una situació de desemparament i desconcert”.

La cassolada tindrà lloc dissabte a les set de la vesprada davant l'Ajuntament de València.

Pujar