21 de gener de 2020 21/1/20

Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020

Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020 - (foto 1)
  • L'alcalde Joan Ribó ha anunciat la seua elecció amb la tradicional telefonada telefònica. Pertany a la Falla Albacete-Marvá

MÉS FOTOS
Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020 - (foto 2)
Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020 - (foto 3)

Consuelo Llobell. Aquest és el nom de la joveneta que lluirà durant les falles 2020 la banda de Fallera Major de València. Consuelo és de la Falla Albacete-Marvá (Sector La Roqueta- Arrancapins). Després de diversos mesos de preseleccions i proves per part del jurat, ella ha sigut finalment la triada i qui ha rebut la tan esperada telefonada de l'alcalde.

Amb 23 anys, Consuelo Llobell estudia el MIR i és fallera des dels tres anys. Amant de l'esport i de gaudir de l'oci amb la gent que més vol, ens va contar que són per a ella les falles en AQUESTA ENTREVISTA.

Després d'anys vivint l'esperit faller des de dins, ara li ha arribat el torn de gaudir de la festa més valenciana d'una manera completament diferent: sent la màxima representant de tots els fallers valencians.

Quant a la Fallera Major Infantil per a l'any vinent, la triada ha sigut Carla García, de la falla Ramiro de Maeztu-Els Lleons.

ocultar
Consuelo Llobell, Fallera Major de València 2020
Pujar