25 de novembre de 2020 25/11/20

Ja coneixem a totes les preseleccionades

Ja coneixem a totes les preseleccionades - (foto 1)
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Quarta Presselección Fallera Major
  València - Falles 2020 - Quarta Presselección Fallera Major
  Galeria de fotos
  València - Falles 2020 - Quarta Presselecció Fallera Major Infantil
  València - Falles 2020 - Quarta Presselecció Fallera Major Infantil

  El cicle de preseleccions a Falleres Majors de València de 2020 ja ha arribat a la seua fi. Este cap de setmana van ser Algirós, Benicalap i Campanar, els últims sectors en conéixer els noms dels seus 3 xiquetes i les seues 3 senyoretes que els representaran en la segona fase d’este procés d'elecció. Les comissions més afortunades este cap de setmana han sigut Manuel Candela-Beatriz Tortosa, Sierra Martes-Miguel Servet, Acàcies-Picayo i Maestro Rodrigo-General Avilés que estaran representades per partida doble en la segona fase en tindre a les seues 2 representants.

  Ja han finalitzat els caps de setmana intensos, plens d'emocions i il·lusions que s'entremesclaven amb les decepcions de les quals no resultaven triades. Ja es coneixen les 73 infantils i les 73 majors que viuran diumenge que ve 28 de juliol la Batalla de Flors des de l'alt de les seues respectives carrosses. Esta cita és la que donarà treva a les candidates ja que el procés d'elecció cessa a l'agost.

  Serà al setembre, quan es donen a conéixer els noms dels membres del jurat quan es reprendrà este procés que tindrà com a primer objectiu la gran gala d'elecció que cada any plena el Pavelló de la Font de Sant Lluís.

  Pujar