3 d’abril de 2020 3/4/20

Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García

Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 1)
  • Analitzem amb més profunditat com seran els teixits elaborats per la Companyia Valenciana de la Seda

Galeria de fotos
Presentanció Teles Oficials de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020
Presentanció Teles Oficials de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020
MÉS FOTOS
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 2)
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 3)
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 4)
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 5)
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 6)
Coneix les teles i colors amb els que vestirà la Cort d'Honor de Carla García - (foto 7)

Ja coneixem totes les teles que lluirà tota la Cort d'Honor de les Falles 2020. I és que si la setmana passada ja van ser presentades les que portaran les acompanyants de la Fallera Major de València 2020, Consuelo Llobell Frasquet, aquest dimecres, han estat presentats els teixits per als vestits de les 12 senyoretes, que formen la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València, Carla García.

El primer vestit oficial és de el segle XIX i està elaborat amb una seda 100% natural, ja que tant els fils -formats al seu torn per dotze colors- com les seues trames estan realitzats amb aquest material.

Quant al seu dibuix -el nom és 'Monet'- ha sigut seleccionat d'un ampli arxiu d'esbossos i documents tèxtils, inspirant-se en la tradició centre europea, per això aquest es caracteritza per un entro floral rematat amb una llançada en metall d'or i acompanyat d'una orla vegetal, tots ells combinats per tons vius i alegres per a les dotze nenes, en concret aquests són els colors que s'han escollit:

El Nacre per Amelia Ricart i Carla Sahuquillo, Oliva per Blanca Chaparro i Gabriela García, Coral per Martina Bellver i Carla López, Vasarely per a Sara Rivas i Claudia Guillén, Bordeus per Cristina Patricia i Maria Ayora, i Blau Pèrsia per Natalia Vilanova i Begoña Bonastre .

Per al segon vestit el teixit de raió de fibra natural és el protagonista, compost a més per huit colors de diferent trama. I pel que fa al seu dibuix- conegut com 'Ramitos-', té com a element principal les flors en diferents tons sobre una base de fulles, les quals aporten llum i relleu.

Per aquest teixit s'han escollit uns colors més suaus que en el cas anterior: Turquesa per Amelia Ricart i Carla Sahuqullo, Salmó per Blanca Chaparro i Gabriela García, peridot per Martina Bellver i Carla López, Núvol per a Sara Rivas i Claudia Guillén, Porcellana per Cristina Patricia i Maria Ayora, i Vainilla per Natalia Vilanova i Begoña Bonastre.

La Companyia Valenciana de la Seda ha estat l'empresa encarregada de presentar aquest conjunt de teixits, que són el resultat d'un gran treball i esforç que ha tingut com a fruit dues teles elegants i alegres que lluiran les nenes que componen la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València 2020.

Si vols conèixer també com seran els vestits de la Cort d'Honor de la Fallera Major de València 2020, Consuelo Llobell Frasquet prem aquí.

Pujar