elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Coneix als influencers fallers per a 2021/2022

Coneix als influencers fallers per a 2021/2022
  • Ainara Pérez, Víctor Martínez i Lucía Server participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils

Ainara Pérez, de la falla Mont de Pietat de Xirivella, Víctor Martínez, de la comissió Pare Santonja-Cardenal Benlloch de Mislata, i Lucía Server, de la falla Artes y Oficios-Actor Llorens conformen l’equip d’’Influencers Fallers’ de Junta Central Fallera per a l’exercici 2021-2022.

Els tres guanyadors participaran en la promoció i difusió de les diferents activitats de la Delegació de Juvenils, així com dels missatges, temàtiques i accions que aquesta delegació considere que són importants per a traslladar l'activitat oficial fallera al públic juvenil de les comissions falleres. A més, rebran un ‘kit d’influencer’ composat per marxandatge oficial de la Delegació de Juvenils, participaran de manera activa en la gala juvenil de JCF i tindran accés VIP en els actes oficials a determinar.

Els cinc finalistes i les seues comissions rebran els guardons que els acrediten com a finalistes de la segona edició del concurs d’’Influencers Fallers’ a la Gala Juvenil de Junta Central Fallera.

Pujar