elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Coneix a les candidates a Fallera Major de València per a les Falles 2022

Coneix a les candidates a Fallera Major de València per a les Falles 2022
  • Aquest dissabte es coneixeran a les tretze dones triades per a formar la Cort d'Honor, on eixirà triada la màxima representant del món faller per a l'exercici de l'any que ve

Galeria de fotos
Coneix les candidates a Fallera Major de València 2022
Coneix les candidates a Fallera Major de València 2022

Els nervis i la il·lusió es veuen reflectits en els rostres de les 73 candidates a Fallera Major de València per a les Falles del 2022. El camí al gran somni faller de tota valenciana està molt a prop, ja que dissabte que ve 2 d'octubre es coneixeran a les 13 dones que formaran part de la Cort d'Honor i una d'elles serà triada com la màxima representant del món faller per a l'exercici de l'any que ve.

El jurat, format per Patricia Sanz, Andrea Arnau, Ángeles Hernández, Mari Cruz Niça, Antonio Adán, Daniel Pérez i Fernando Vallés, ha sotmès a les candidates a la seua primera prova en les instal·lacions de Mercaflor en Mercavalencia. Les aspirants, abillades amb la indumentària valenciana, han hagut de realitzar diverses proves, entre elles una desfilada.

Una altra de les proves s'ha realitzat en el Palau de l'Exposició, on les candidates vestides de particular i el jurat han continuat coneixent-se per a l'elecció de les tretze representants dissabte que ve a la Fonteta.

Després de l'elecció de les 13 aspirants a Fallera Major de València d'aquest dissabte, tindrà lloc la gran esperada Telefonada el dimecres 13 d'octubre on s'anunciarà que aspirant ha sigut triada com la màxima representant del món faller i l'endemà serà la Proclamació.

Tot està en marxa i les candidates mostres la seua esperança i anhel per ser la triada com la pròxima Fallera Major de València per a les Falles 2022.

Pujar