1 d’octubre de 2020 1/10/20

Compromís proposa encetar la setmana pròxima les converses per a la formació “d’un nou govern de progrés” a València

Compromís proposa encetar la setmana pròxima les converses per a la formació “d’un nou govern de progrés” a València - (foto 1)

  Compromís s’ha posat este divendres en contacte amb representants del PSPV per a començar la setmana que ve les negociacions que conduïsquen a la conformació d’un govern municipal de coalició, i en clau de progrés, a la ciutat de València. Compromís ha proposat iniciar estes converses dimecres de la setmana que ve, ja que la Comissió Executiva de la formació es reunirà dimarts de vesprada, i en ella es nomenaran les persones que integraran la comissió negociadora per part de Compromís, i les bases sobre les quals girarà el posicionament de Compromís.

  La Comissió Executiva de Compromís nomenarà dimarts pròxim les quatre persones que integraran la comissió negociadora de la coalició per a abordar, en primer lloc, un programa de govern comú amb el PSPV. L’Executiva de Compromís tindrà lloc al llarg de la vesprada de dimarts i, a més de nomenar les persones representants de la coalició, també sentarà les bases sobre les quals girarà el posicionament de Compromís.

  Compromís proposa encetar estes negociacions per a la conformació d’un govern de coalició estable, sobre unes bases comunes que permeten dur endavant polítiques de progrés per a la ciutat, que avancen en matèria d’igualtat, amb un posicionament de defensa dels interessos de la ciutat, i en clau de sostenibilitat.

  Així, tal i com es va produir en 2015, Compromís proposa que les respectives comissions negociadores de la pròpia coalició i del PSPV, comecen per abordar este programa de govern, per a després desenvolupar la forma com s’ha d’implementar i, finalment, les persones que assumiran les diferents responsabilitats de govern.

   

  Pujar