24 d’octubre de 2019 24/10/19

Compromís és el primer a presentar la candidatura a les eleccions municipals

Compromís és el primer a presentar la candidatura a les eleccions municipals - (foto 1)

  L’alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar l’Alcaldia, Joan Ribó, ha estat el primer candidat a presentar, este dimecres davant la Junta Electoral Provincial de València, la llista per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, el primer dia de termini per fer-ho. Membres de la coalició valenciana han "fet guàrdia" per torns des de les 4:00h de la matinada de dimarts passat per garantir que la seua papereta siga la primera i demostrar així que “Compromís per València es presenta a guanyar estes eleccions i avançar en el canvi encetat pel govern de la Nau durant estos 4 anys”.

  Així ho ha explicat davant la Junta Electoral Joan Ribó, acompanyat de membres de la resta de la llista municipal de Compromís per València. Ribó ha agraït a tots els voluntaris i voluntàries que han fet cua durant més de 30 hores a la porta de les oficines de la Junta Electoral i ha assegurat que tot l’ampli grup de persones que formen Compromís per València, tant els militants, com els simpatitzants, com els voluntaris i voluntàries “som un equip, som imparables”.

  Ribó ha explicat que la campanya municipal “serà molt interessant, té un element específic, i és que serà una campanya en la que podrem parlar sobretot dels interessos de València, i no perdre’ns en altres qüestions, perquè el que li interessa a la gent és parlar dels problemes que els afecten en el dia a dia a la ciutat, i que hem començat a resoldre ja durant estos quatre anys i que hem de continuar resolent durant els quatre anys que vénen”.

  Finalment, Ribó ha remarcat que Compromís per València ix en dos objectius molt clars en estes eleccions: la reedició del Govern de la Nau consolidant i ampliant la força de Compromís per València.

  ocultar
  Compromís és el primer a presentar la candidatura a les eleccions municipals
  Pujar