17 de novembre de 2019 17/11/19

Compromís mou fitxa: El PSOE no estarà en la comissió delegada de la Marina

Compromís mou fitxa: El PSOE no estarà en la comissió delegada de la Marina - (foto 1)
  • Després del veto parcial a Grezzi en la comissió d'investigació de l'EMT, Joan Ribó deixa sense representació als socialistes en la comissió de la Marina

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València celebrada aquest divendres ha tornat a posar sobre la taula la crisi existent entre els socis de l'acord del Rialto. I és que, després de la decisió del PSPV d'apartar parcialment a Grezzi de la comissió d'investigació de l'EMT els de Compromís han pres la decisió d'apartar als socialistes de la Comissió Delegada de la Marina.

Així, amb els vots en contra del PSPV, la junta de govern ha aprovat el nomenament de Carlos Galiana com a conseller deixant fora de la llista a Pilar Bernabé tal com es va acordar en el seu moment amb la reforma dels estatuts.

Encara que des del PSPV encara no s'han volgut pronunciar sobre aquest tema – cal recordar que el seu número 1, Sandra Gómez, es troba de lluna mil des del passat dia 10 – tot sembla apuntar al fet que aquesta decisió s'emmarca dins de les conseqüències anunciades per Compromís des d'on ja van avisar de la “crisi en el govern local sense precedents”

ocultar
Compromís mou fitxa: El PSOE no estarà en la comissió delegada de la Marina
Pujar