elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022

Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022
  • Es tracta d'un establiment situat en el Mercat Central de València dedicat a la venda de productes com a vermuts o aperitius de marca pròpia

MÉS FOTOS
Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022 - (foto 2)
Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022 - (foto 3)
Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022 - (foto 4)
Un comerç de la Comunitat Valenciana es posiciona com el millor de l'any 2022 - (foto 5)

La I Edició dels Premis CEC, en la qual van ser guardonats els comerços de la Comunitat Valenciana, Benvolgut Aperitius i El Món D'Ausiàs, es va emmarcar dins de l'esdeveniment Spain Retail Congress, que va reunir ahir a Sevilla a prop de 200 professionals del sector i a membres d'organitzacions representatives del comerç de tota Espanya, entre ells una delegació de Confecomerç, l'organització autonòmica del comerç valencià.

Una trobada que va comptar amb la presència del president de la CEOE, Antonio Garamendi, acompanyats pel president de la CEC, Rafael Torres i pel secretari general de CEA, Luis Fernández Palacios, el director general de Política Comercial del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Juan Francisco Martínez, la portaveu de Comerç del PP al Senat, Carmen Fernández i la directora general de Comerç de la Conselleria d'Ocupació, Empresa i Treball Autònom de la Junta d'Andalusia, Cecilia Ortiz.

El congrés va comptar amb ponències i taules redones, en les quals es van abordar temes relacionats amb el futur del retail, es van mostrar casos d'èxit, i es van analitzar qüestions com el paper destacat de la dona en el sector, la importància del xicotet comerç en el context actual de l'Espanya buidada o la digitalització. Representants d'associacions i federacions del comerç de la Comunitat, de la província de València, Castelló i Alacant, membres de CONFECOMERÇ es van donar cita en aquest Congrés nacional, que va unir a tot el comerç d'Espanya.

Comerços valencians premiats: Benvolgut Aperitius i El Món D´Ausiàs

Benvolgut Aperitius va rebre ahir el guardó al Millor Comerç de l'Any 2022 en els premis nacionals, organitzats per la CEC. L'establiment, situat en el Mercat Central de València, membre de Confemercats i de Confecomerç dedicat a la venda de productes com a vermuts o aperitius, de marca pròpia, va rebre el major reconeixement en aquest certamen que se celebra enguany per primera vegada, i en el qual han concorregut comerços de tota Espanya.

Miguel Ángel Soriano, impulsor d'aquest comerç, ha destacat el significat que representa rebre un premi com aquest. “És una empresa xicoteta que naix de la il·lusió, alimentada amb molt d'esforç, i que una organització com la Confederació Espanyola de Comerç et premie resulta molt gratificant. Hem crescut junts amb els nostres clients i hui han vingut molts d'ells a felicitar-nos, perquè se senten partícips d'un reconeixement d'un negoci que l'han vist créixer i s'alegren del premi com si fora propi”.

El Món d'Ausiàs, comerç de Vila-real, integrat en UCOVI, associació de Confecomerç també va ser mereixedor d'un dels reconeixements nacionals, concretament en la categoria de Millor comerç urbà. Es tracta d'un comerç de proximitat, especialitzat en llibres, articles de papereria i regals, principalment jocs educatius, que porta anys apostant per la cultura i per la divulgació d'obres d'autors novells i autòctons.

Bienvenida Mata, la propietària d'aquest comerç ha destacat que "aquest premi suposa un reconeixement a 20 anys de treball, d'esforç i il·lusió. Des de sempre hem posat al client com a protagonista, oferint-li el millor servei, productes de qualitat i creant un espai comercial agradable perquè se senta com a casa. El premi per a nosaltres significa que estem fent les coses bé".

En total, la CEC va fer lliurament ahir de premis en sis categories: comerç de l'àmbit rural, comerç urbà, comercie innovació tecnològica, comerç històric, comerç eficient i sostenible i comerç de l'any.

Pujar