22 de setembre de 2020 22/9/20

Comencen les obres de condicionament dels carrers Sant Salvador- Caroig a Castellar-Oliveral

  • L'actuació permetrà eliminar un tap urbanístic i obtindre una plaça nova

Este dilluns, 2 de març, comencen les obres de condicionament dels carrers Sant Salvador i Caroig al poble de Castellar-Oliveral, que permetran l'adequació completa del carrer i l'eliminació d'un tap urbanístic, amb el que s'obtindrà una nova plaça. Així ho ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

L'àmbit d'actuació del projecte està delimitat pel carrer Caroig –en el tram entre els carrers Principal i Ador, incloent la vorera sud i calçada- i el carrer Sant Salvador –en el tram pendent d'ordenació al sud de l'encreuament amb el carrer Caroig- ha explicat la vicealcaldessa. Actualment, existeix un tap urbanístic que provoca un gran estrenyiment del carrer.

A més de l'obertura del tap també està prevista l'ordenació urbana d'un solar de terra situat al sud-est de la intersecció entre els carrers Caroig i Sant Salvador, que es convertirà en un jardí d'esplai amb paviment per als vianants. Per a l'ordenació d'este solar es demolirà una zona amb solera de formigó i un rafal.

D'acord amb el Programa de Treballs previst, el termini d'execució de les obres serà de dos mesos i el pressupost general ascendeix a 176.249 euros. La regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha explicat que «des de la Regidoria continuem apostant per una distribució equitativa de les inversions, que permeta la dignificació urbana dels pobles de València, així com la creació de places per al gaudi de la ciutadania». «Millorem la qualitat de vida del barri alhora que donem solució a una reivindicació històrica dels i les veïnes», ha conclòs Gómez.

Pujar