22 de gener de 2020 22/1/20

Comença l’adaptació per a vianants de la plaça de Sant Sebastià al barri del Botànic

Comença l’adaptació per a vianants de la plaça de Sant Sebastià al barri del Botànic - (foto 1)

  La plaça de Sant Sebastià, situada davant del Jardí Botànic, ja compta amb arbratge i mobiliari urbà com ara bancs i papereres. No obstant això, l'entorn i els materials estan molt deteriorats. A més, les voreres del carrer Doctor Peset Cervera són estretes i en mal estat.

  Per això, la reurbanització d'esta zona consistirà en la conversió en zona de vianants per complet de la plaça i el primer tram del carrer. D'una banda, es renovarà el paviment de la plaça i d'esta via fins al carrer de Borrull. Se’n col·locarà un de nou, de rajoles de pedra natural i de color negre, respectivament. Així mateix, es milloraran els guals per als vianants en les connexions amb els carrers de Borrull i de Quart, on a més es tornarà a asfaltar la calçada.

  Respecte al mobiliari urbà, s'hi instal·larà una zona de jocs infantils, una font abeurador, bancs accessibles de fosa i fusta, sis papereres i huit aparcabicis que es col·locaran en el tram convertit en zona de vianants de Doctor Peset Cervera.

  Finalment, els treballs es completaran amb el soterrament de l'actual línia elèctrica que envolta la plaça, la qual cosa permetrà la instal·lació d'un nou fanal. Esta actuació anirà acompanyada de huit escocells (sis rectangulars i dos circulars) amb la seua corresponent xarxa de reg, i un nou col·lector al costat de la façana oposada a l'església per a facilitar-hi l'evacuació de l’aigua.

  ocultar
  Comença l’adaptació per a vianants de la plaça de Sant Sebastià al barri del Botànic
  Pujar